Lounas 19.10. – 25.10.

Maanantai
Mausteista Korman kanaa, jasmineriisiä G, M
Kasvis-yrttimunakasta ja tomaattikastiketta G, L
Punajuurisosekeittoa ja smetanaa G, L
Ravunpyrstö Caesar-salaatti VL
Lehtikaali-pähkinäpastaa ja valkosipulileipää L
Wallenbergin kalapihvi, tilli-hollandaisea, perunapyree L

Tiistai
Porsaan kyljyksiä ruskealla kastikkeella, persiljaperunoilla ja pavuilla G, L
Pinaattista kasvispastakastiketta ja pastaa L
Mozzarella salaattia G, VL
Loppuunmyyty!
Grillattua broileria, tzatzikilla ja salaatilla G, L

Keskiviikko
Lihamureketta kermaisella pippurikastikkeella, rapeita uuniperunoita ja
kasviksia L
Basilika-munakoiso lasagnea L
Paistettua vuohenjuustosalaattia G, VL
Porsas wokkia, chilillä ja korianterilla & maustettua riisiä G, M
Grillattua lohta, kasvis-pikkelssikastikkeella ja tilliperunoita G, L

Torstai
Barbaque porsaskastiketta, maalaisranskalaisia ja grillikasviksia M
Paahdettua kasvis-pähkinäkastiketta, timjamiriisiä M, G
Kasvis-hernekeittoa ja pannukakkua M, G
Amerikkalaista kanasalaattia G, M
Lime-kookos kasvis-tofuwokkia, riisinuudelilla G, M
Bearnaise broileria, yrttiperunoita ja kasviksia G, L

Perjantai
Kanatäytettä, tortilloja, salsaa, tzatsikia, riiisiä L
Nyhtökauratäytettä, tortilloja, salsaa, tzatsikia, riiisiä L
Marinoitua juusto-pestosalaattia G, L
Sitruunaista lohipastaa ja valkosipulileipää L
Talon juustoburgeri, ranskalaisilla VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.

Lounashinnasto

Buffet 6,90 / 9,50 / 10,50

From the bowl 7,00 / 7,70 

From the grill 10,50

Salaattilautanen Food Stationilta 7,50

Kasviskeittolounas 4,50 / 6,50 / 8,50

Ruokaisa keittolounas 5,50 / 7,50 / 9,50

Ota yhteyttä

Fill out my online form.

Avoinna

RAVINTOLA ARVO

MA-PE
8:30 – 14:00

LOUNAS
buffet
grilli & food studio
11:00-14:00

CAFÈ KYLTERI

TOISTAISEKSI SULJETTU

 

la-su suljettu

Yhteystiedot

Osoite:

Ekonominaukio 1

02150 Espoo

 

Puhelin:

050 472 7623 Ravintolapäällikkö Minna Kilpeläinen

050 472 6459 Keittiömestari Juuso Karppanen

 

 

 

Sähköposti 

minna.kilpelainen@sodexo.com

juuso.karppanen@sodexo.com