Lounas 18.01. – 24.01.

Maanantai
Hedelmäistä broileripataa, hunajaisia juureksia ja yrttiriisiä G, M
Kasvis-pähkinä taginea, riisiä ja chili-limejogurttia G, L
Sitruunaista risottoa katkaravuilla G, VL
Mausteista naudanliha tortillaa, ranskankermakastiketta ja salaattia L

Tiistai
Jauheliha lasagnea L
Maalais-kasvispaistosta vuohenjuustolla G, VL
Kesäkurpitsa-tatti pappardelle pastaa L
Lihapullia kermaisella kojakki-pippurikastikkeella, muusia ja pekonipapuja G, L

Keskiviikko
Kalkkunaa yrtti-juustokastikkeella & pestoperunoita ja uunikasviksia G, VL
Vegetarian spaghetti bolognese & parmesan L
Palak paneer & naanleipää, raitakastiketta L
Grillattua broileria & lehtikaalipestoa ja grillikasviksia G, L

Torstai
Bratwurstia & dijonkastiketta, grillikasviksia & paahdettuja perunoita G, L
Aurajuustoista punajuurivuokaa G, L
Butter chicken, naanleipää ja raitakastiketta G, L
Pekoniburgeri & ranskalaiset L

Perjantai
Porsaan kassleria & savupaprikakastiketta, paahdettuja perunoita & kasviksia VL, G
Täytettyä paprikaa, feta-paprika polentalla ja pestokermaviiliä L

Grilli ja bowl vaihtoehdot suljettuna perjantaisin, buffetti tarjolla. Grilli ja bowl tarjolla maanantaista- torstaihin.

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.

Lounashinnasto

Buffet 6,90 / 9,50 / 10,50

From the bowl 7,00 / 7,70 

From the grill 10,50

Salaattilautanen Food Stationilta 7,50

Kasviskeittolounas 4,50 / 6,50 / 8,50

Ruokaisa keittolounas 5,50 / 7,50 / 9,50

Ota yhteyttä

Fill out my online form.

Avoinna

RAVINTOLA ARVO

MA-PE
8:30 – 13:30

LOUNAS
buffet
grilli & food studio
11:00-13:30

CAFÈ KYLTERI

TOISTAISEKSI SULJETTU

 

la-su suljettu

Yhteystiedot

Osoite:

Ekonominaukio 1

02150 Espoo

 

Puhelin:

050 472 7623 Ravintolapäällikkö Minna Kilpeläinen

050 472 6459 Keittiömestari Juuso Karppanen

 

 

 

Sähköposti 

minna.kilpelainen@sodexo.com

juuso.karppanen@sodexo.com