Lounas 07.09. – 13.09. 

Maanantai
Korman kanaa ja curry paahdettuja kasviksia, jasmineriisiä G, M
Kasviksilla ja yrteillä täytettyä munakasta G, L
Punajuurisosekeittoa ja smetanaa G, L
Ravunpyrstö Caesar-salaatti VL
Tomaattisia lihapullia, mozzarella-couscousia ja basilikaöljyä L
Grillattua lohta, tilliperunat ja tartar-kastiketta G, L

Tiistai
Porsaan kyljyksiä, persilja-perunaa, ruskeaa kastiketta ja papuja G, L
Pinaattista kikhernepastaa ja parmesaania L
Tomaatti-vuohenjuustokeittoa G, VL
Mozzarella& tomaatti-kvinoa salaattia basilikaöljyllä G, VL
Tattirisottoa G, VL
Grillattua broileria, tzatzikia ja röstiperunaa G, L

Keskiviikko
Lihamureketta, voissa haudutettua kaalia, piparjuurikastiketta ja perunaa G, VL
Munakoisolasagnea L
Inkivääri-porkkanasosekeitto G, L
Paistettua vuohenjuustoa & mansikka-salaattia G
Chili-korianteri porsaanlihawokkia M
Naudanlehtipihvi, avocado-bataattisalaattia, tomaatti-tapenadea G, L

Torstai
Suolaisen makeaa porsasta, maalaisranskalaisia ja papupaistosta G, M
Pähkinä ratatouillea G, M
Kasvis-hernekeittoa ja pannukakkua G, M
Pannukakku kuuluu keittoon L
Cobb salaattia- amerikkalaista kanasalaattia L
Lehtikaali-pähkinäpastaa ja valkosipulileipää VL
Bearnaise broileria, ananasta ja valkosipuliperunoita G, L

Perjantai
Pulled chicken pita & salsaa ja ranskankermaa L, M
Falafel pyörykät, jogurttihummusta ja jasmineriisiä L
Vihreä parsakeitto G, L
Antipasto salaattia, chorizoa & marinoitua pestotomaattia G, L
Kasvis thai wokkia ja riisinuudelia G, M
Bbq-hampurilainen, ranskalaisilla VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.

Lounashinnasto

Buffet 6,90 / 9,50 / 10,50

From the bowl 7,00 / 7,70 

From the grill 10,50

Salaattilautanen Food Stationilta 7,50

Kasviskeittolounas 4,50 / 6,50 / 8,50

Ruokaisa keittolounas 5,50 / 7,50 / 9,50

Ota yhteyttä

Fill out my online form.

Avoinna

RAVINTOLA ARVO

MA-PE
8:30 – 14:00

LOUNAS
buffet
grilli & food studio
11:00-14:00

CAFÈ KYLTERI

TOISTAISEKSI SULJETTU

 

la-su suljettu

Yhteystiedot

Osoite:

Ekonominaukio 1

02150 Espoo

 

Puhelin:

050 472 7623 Ravintolapäällikkö Minna Kilpeläinen

050 472 6459 Keittiömestari Juuso Karppanen

 

 

 

Sähköposti 

minna.kilpelainen@sodexo.com

juuso.karppanen@sodexo.com